Welcome to BLAZE-RPG

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 03/02/2020 in all areas

  1. 1 point
    Nickname: Roraku De ce ai ales să joci pe comunitatea noastră?: Am ales acest server deoarece caut un server unde pot sa incep o adevarata aventura.Doresc sa devin leader in timp intr-o mafie deoarece am destula experieta. Cum ai aflat de Blaze-rpg.ro?: Random. Ce ţi-a placut la serverul nostru?:Creativitatea. Până acum esti mulţumit de serverul nostru?:Da,imi place la nebunie. În ce facţiune dorești să intri si de ce?: Doresc sa devin Leader in Morph Mafia ,deoarece am experienta in mafii ,cel mai mult imi place sa merg la war-uri,sa stau pe turf.Sa ma lupt cu celelalte mafii .Daca voi deveni Leader doresc sa ajut acest server si aceasta factiune cu ce pot eu. Câţi ani ai şi unde locuieşti?: Am frumoasa vasta de 23 de ani si locuiesc in Judetul Vaslui. Eşti elev/student? Dacă da, în ce clasă eşti?: Sunt student la facultatea de medicina,anul 3. Ai un gen de muzică favorit? Dacă da, care este acesta?: Nu am un gen de muzica preferat,ascult de toate. Îți petreci timpul și pe alte jocuri înafară de SA:MP?: Nu. Ce faci în timpul liber pe lângă SA:MP?: Invat ,insa acum cu acest Virus ,am 70% timp pentru server-ul Blaze. Care sunt planurile tale de viitor?: Sa devin Leader Morph Mafia si sa ajut la cresterea numarului de jucatori pe server. Ai prieteni pe comunitatea noastră? Dacă da, care sunt aceștia?: Momentan sunt la inceput insa cu timpul imi voi face. Ce înseamnă "respect" pentru tine?: Atitudine si sentiment de deferenta dictat de stima,consideratiamcinstirea sau pretuirea acordata undei persoane. Ai altceva de adăugat?:Va multumesc pentru timpul acordat.Asa sunt eu ,sper ca ne vom inprietenii cu totii si sper ca in viitorul apropiat voi putea deveni Leader in factiunea Morph Mafia.
  2. 1 point
    Shroud-Aplicatie News Reportes -Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?: Ma numesc Laurentiu, am 20 de ani si sunt din orasul Tg-Jiu, Jud. Gorj. -Cu ce te ocupi in viata de zi cu zi: Lucrez la o firma de organizat evenimente (nunti, botezuri,majorate) si aranjamente pentru aceste evenimente. -Descrie-te ca persoana in minim 5 randuri: Sunt o persoana devotata care munceste pentru ceea ce doreste sa obtina, cu bun simt , respect de sine astfel ca mereu o sa spun ce imi displace, sociabil, iubitor de adrenalina , amuzant , cu capul pe umeri , modest astfel nu mai contiui lista sa nu para ca exagerez. -Poza cu nivelul tau (/stats): https://imgur.com/a/MbeLauF -De ce ai parasit ultima factiune? Ce te-a deranjat la aceasta?: Nu am aplicat pentru o alta factiune pana acum astfel ca nu pot raspunde la aceasta intrebare. -Cu ce crezi ca se ocupa factiunea News Reporters? (minim 3 randuri): Aceasta factiune dupa parerea mea se ocupa cu divertismentul server-ului , cat si cunoasterea comunitatii prin interview-urile fiecariua. -De ce ai ales sa aplici pentru aceasta meserie? Cum caracterizezi tu meseria de reporter?: Dat fiind faptul ca sunt o persoana carismatica si sociabila, cred ca m-as descurca foarte bine in aceasta factiune. Este o meserie ce necesita mullta practica cand vine vorba de socializare, dar totodata foarte distractiva, deloc monotona. -Care sunt atuurile tale? Crezi ca esti mai bun fata de ceilalti candidati?: Carisma este un atuu care ma caracterizeaza foarte bine, cat despre ceilalti candidati, totul depinde de experienta fiecariua. -Care sunt ultimele tale sanctiuni primite? (minciuna duce automat la introducerea ta pe BlackListul factiunii): Nu am primit nici o sanctiune dat fiind faptul ca nu am mai fost in alta factiune, si dupa cum se vede in poza cu statisticile mele, nu am primit warn. -Alte precizari:Nu mai am alte precizari, nu vreau sa-i mai dau de citit in plus liderului, mai mult decat are deja.
  3. 0 points