Jump to content

RECORDZ

Administrator
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RECORDZ

 • Rank
  New Member
 1. (!) Pentru a aplica trebuie sa dai copy la model si deschis un topic nou(!) (!) EXEMPLU TOPIC: RECORDZ - Police Departament Model postare:Nickname pe server:Cate ore o sa acorzi acestui server?:De cat vrei sa stai ca lider?:Varsta reala:Ce alte jocuri mai joc?:Ce vei face dupa terminarea liceului?:Cand ai aflat de comunitatea noastra?:Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Esti constient ca trebuie sa citesti regulamentul liderilor cand o sa fie gata?:Ai mai fost vreodata intr-o factiune pe vre-un server? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Ce te deranjeaza cel mai mult la Blaze-RPG?:De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Ai citit regulamentul lideri?(click): Ai citit regulamentul departamente?(click):
 2. (!) Cu acest model provizoriu poti aplica la orice factiune dorita (!) (!) Postati aplicatia in acest topic(!) (!)Daca vad ca aplicatia ta este copiata sau facuta aiurea o sa primesti sanctiune(!) Exemplu: RECORDZ - Ballas Model postare:Nickname pe server:Cate ore o sa acorzi acestui server?:De cat vrei sa stai ca lider?:Varsta reala:Ce alte jocuri mai joc?:Ce vei face dupa terminarea liceului?:Cand ai aflat de comunitatea noastra?:Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Esti constient ca trebuie sa citesti regulamentul liderilor cand o sa fie gata?:Ai mai fost vreodata intr-o factiune pe vre-un server? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Ce te deranjeaza cel mai mult la Blaze-RPG?:De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:
 3. (!) Am decis sa fac acest topic pentru a ne cunoaste mai bine (!) TITLU TOPIC: Titlul topicului trebuiă sa aibă unul din cele 2 formate de mai jos, în caz contrar va fi șters și veți fi sanctionați warn. Copiati modelul de mai jos si deschideti un topic. EXEMPLU: JUCATOR NOU - RECORDZ MODEL TOPIC PENTRU PLAYERII NOI: Nickname: De ce ai ales să joci pe comunitatea noastră?: Cum ai aflat de Blaze-rpg.ro?: Ce ţi-a placut la serverul nostru?: Până acum esti mulţumit de serverul nostru?: În ce facţiune dorești să intri si de ce?: Câţi ani ai şi unde locuieşti?: Eşti elev/student? Dacă da, în ce clasă eşti?: Ai un gen de muzică favorit? Dacă da, care este acesta?: Îți petreci timpul și pe alte jocuri înafară de SA:MP?: Ce faci în timpul liber pe lângă SA:MP? Care sunt planurile tale de viitor?: Ai prieteni pe comunitatea noastră? Dacă da, care sunt aceștia?: Ce înseamnă "respect" pentru tine?: Ai altceva de adăugat?:
 4. Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation

About us

BLAZE-RPG este o comunitate dedicată serverelor de SA:MP.Dar la noi mai găsiți și categorii pentru relaxare.Puteți viziona ceva poze amuzante sa vedeți muzica postată de membrii noștri.Ramaneți la noi nu veți regreta.

×