Welcome to BLAZE-RPG

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Feadus

Member
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Feadus

 • Rank
  New Member
 • Birthday
 1. Aplicatie Respinsă ! Aplicatie facută la misto.
 2. Costa Rican - Demisii Aici vor fi postate cererile de demitere al membrilor din factiunea Camorra Modelul trebuie respectat, in caz contrar cererea de demise nu o sa fie luata in considerare Nota : Daca nu ai minim 14 zile in factiune vei fi demis cu 30/30 Faction Punish Pentru a fi demis ai nevoie de o poza cu textul: ''Vreau sa fiu demis!'' pe /f! Ca cererea sa fie acceptata trebuie sa se vada numele server-ului, data, numele si chat-ul. Model : Nickname: Rank: Câte zile ai stat în factiune?: De ce dorești să pleci?: Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta factiune?: Dovada că tu ești cel care a făcut demisia:
 3. Costa Rican - Amenzi În acest topic membrii mafiei Costa Rican sunt obligaţi să posteze de fiecare dată cand primeste o amendă după modelul de mai jos. Dacă un membru nu plăteste amenda în decursul a 24h va fi sancţionat cu Faction warn. Model pentru postare: Nickname:Rank: Motivul amenzii: Suma depusa: Dovada platii:Alte precizări: Lista de amenzi: () - sanctiuni spam: 3+ amenda (700.000$), Faction Warn (6+ randuri) si Uninvite (10+ randuri).() - vorbit peste lider in timpul sedintei - amenda 700.000$.() - worst la war - amendă 100.000$ x scor (ex: worst de -5 => amendă de 500k; worst de -15 => amendă de 1,500.000$, worst de -20 sau mai mare => FW)() - telefon deschis la sedinta - amenda 500.000$ Informatii suplimentare: Dacă mafia noastră este atacată si dam fail (ies de pe turf sau la puncte) - amenda pentru worst nu se plateşte.Dacă mafia noastră cucereşte turf şi un membru ia worst - amenda pentru worst nu se plăteşte.Liderul şi co-liderul nu primesc amenzi deoarece fac parte din conducerea facţiunii, dar nu pot beneficia nici de prime.
 4. Costa Rican - Evidenta wars Doar liderul / co-liderul mafiei Camoora are voie sa posteze in acest topic! Informatii: In acest topic, cu ajutorul panel-ului, liderul / co-liderul va posta evidenta war-uri zilnic. Evidenta war-urile va fi facuta in maxim 24 de ore de la terminarea war-urilor din acea zi. Mafiotii sunt obligati sa fie prezenti la minim jumatate din war-urile pe care mafia lor le are in acea zi. Spre exemplu daca Cristi.Kill[EZ] este in Camorra, iar mafia lui a avut in acea zi 4 war-uri, Cristi.Kill[EZ] are obligatia sa fi fost prezent la minim 2 war-uri pentru a nu primi Faction Warn. De asemenea, daca intr-o zi mafia acestuia a avut 5 war-uri, membrul este obligat sa participe tot la 2 war-uri minim pentru a nu fi sanctionat (daca numarul de war-uri dintr-o zi este impar, mafiotul are obligatia sa fie prezent la jumatate din numarul par anterior, 5 war-uri = obligatia de a participa la 4:2=2 war-uri)
 5. Costa Rican- Invoiri In acest topic mafia Camorra poate sa depuna o cerere de invoire intr-o zi de war sau sedinta. Invoiri War: (!) MINIM RANK 2 de a face o cerere de invoire. (!) Un membru are permisiunea sa lipseasca maxim 5 zile pe luna de la war-uri, avand o cerere de invoire postata. Cererile de invoire pentru war sunt valabile doar in zilele de war-uri (Luni - Vineri). Model - cerere invoire war: Nickname:Rank:Data in care lipsesti:Motivul:Cate cereri de invoire ai in aceasta luna? (fara aceasta): Invoiri sedinta: Un membru are permisiunea sa lipseasca la maxim o sedinta pe luna, postand pe forum cererea de invoire. Cererile pentru invoire sedinta se fac daca aceasta este obligatorie. Model - cerere invoire sedinta: Nickname:Rank:Data in care lipsesti:Motivul:Data ultimei cereri de invoire sedinta facuta:
 6. Costa Rican - Evidenta teste » Informații: Este recomandat să aveți: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles [/turn off]. >Trebuie să surprindeți tot testul în poze cu F8 sau cu video. Dovezile de la testul de intrare se păstreaza minim 72 de ore. » Model de postare: » Nickname: » Rank: » Nickname-ul celui testat: » La ce teste a fost supus: » Admis/Respins: » Alte precizari: » Testul cuprinde urmatoarele probe: » Intrebari din regulamentul general. » Duele cu deagle cu run pana la low (Doar daca liderul considera ca e nevoie). » Daca te pui AFK in timpul testului general automat esti RESPINS!
 7. Costa Rican - Evidenta sanctiuni Doar liderul / co-liderul mafiei Camorra pot posta in acest topic sanctiunile acordate membrilor. Model de postare: Nick: Data sanctionarii: A fost sanctionat membrul: Sanctionat cu: Motivul: Dovada: Alte precizari: Lista pentru membrii sanctionati cu 'Av' (avertisment verbal):
 8. Costa Rican - Anunturi importante [❗] În acest topic doar liderul va posta anunţurile importante legate DOAR de aceasta mafie. Orice schimbare internă în cadrul facţiunii va fi postată aici (reguli schimbate, war-uri dezctivate, data/ora şedinţei, etc) [❗] Acest topic este foarte important şi trebuie verificat zilnic de către membrii facţiunii. [❗]
 9. Costa Rican - Staff Leader: Razvann Co-leader: - IFazzKoo Tester: - Coordonatori: -Razvann Informatii pentru testeri: Înainte de a începe testul verificați dacă acel player este acceptat / și dacă nu a mai susținut testul o dată. Este recomandat să aveți: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles, [/turn off]. Trebuie să surprindeți tot testul in poze cu F8 sau intr-un video. Trebuie sa aveti minimul de 10 intrebari surprinse in test. Filmaţi sau faceţi poze si la testul practic (duele deagle) la sfarsitul duelului cand testerul / cel care sustine testul are low hp. Ultima poza o faceți când terminați testul practic și anuntați jucătorul că a trecut / a picat testul. Dupa ce ati sustinut testul, postati in topicul "evidenta teste". Testerii inactivi iși vor pierde funcția.
 10. Costa Rican - Aplicatie In Factiune Model: 1. Ce este Camorra si cu se ocupa. 2. O poza cu sampcac 0.10.0 (obligatorie): 3. De ce vrei sa te alaturi mafiei Camorra: 4. De ce crezi ca esti pregatit sa fii membru al mafiei Camorra?: 5. Pe viitor ce planuri ai in aceasta factiune?: 6. Cate zile doresti sa stai in aceasta factiune?: 7. O dovada video cum tragi(obligatorie): 8. Alte precizari?: