Welcome to BLAZE-RPG

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

TonyDMC

Member
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About TonyDMC

 1. Prenumele,Numele: Ma numesc Demici Antonio. Descrie-te in minim 100 de cuvinte:Salut, ma numesc Demici Antonio, am varsta frumoasa de 16 ani si sunt din judetul Vrancea, Comuna Ploscuteni. Sunt o fire calda, serioasa, de treaba, sociabila si dornica sa lucrez in echipa.In timpul liber imi place sa ascult muzica.Tin sa mentionez ca nu imi plac persoanele mincinoase sau prefacute, apeland la mine doar la nevoie. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii la un suc sau sa-mi exersez creativitatea. Pe timp de carantina petrec mult timp pe server. Date de contact:Ma puteti gasi pe discord(Discord TonyDMC#5926). Nickname (Server):TonyDMC Varsta / data nasterii : Am varsta de 16 ani si sunt nascut pe data 06.01.2004. Hobby:Hobby ul meu in perioada aceasta de carantina este Samp ul. Unde stai?(Oras,Judet,Tara): Eu locuiesc in satul Ploscuteni, judetul Vrancea, Tara Romania. Timpul alocat samp-ului zilnic:Timpul meu alocat samp ului este de 9-10 ore, in zile libere trec peste 10 ore. Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Daca da, cam cati :Da, sunt in stare sa aduc jucatori noi, minimum este 1-2 playeri. Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Cand sunt suprasolicitant ma enerver dar apoi incerc sa ma linistesc gandindu ma la ceva frumos. Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 25 de cuvinte ):Motivul pentru care doresc sa fiu Helper este ca vreau sa ajut playeri care au nevoie de ajutor si sa pastrez serverul curat, fara Cheateri. De ce te-ai apucat de server?:Eu m am apucat de acest server deoarece am observat ca nu este asa de aglomerat si ma pot intelege si eu cu ceilalti din jur.
 2. 1.Numele tau :Ma numesc Demici Antonio. 2.Varsta ta :Am varsta de 16 ani. 3.Descrie-te in minim 10 cuvinte :Ma numesc Demici Antonio, am 16 ani, sunt din comuna Ploscuteni, Judetul Vrancea, sunt curajos, inteligent,cu cei 7 ani de acasa, respect lumea daca si ea ma respecta pe mine si sunt vigilent. 4.Cate ore petreci zilnic pe server (fara /sleep sau afk) ?:Eu petrec aproximativ 5-6 ore fara sleep. 5.Cu ce se ocupa factiunea Los Santos Taxi ?:Los Santos Taxi se ocupa cu transportarea playerilor la destinatia dorita. 6.Cunosti toate locatiile importante de pe server ?:Desigur. 7.Esti de acord sa respecti cuvantul liderului/co-liderului ?:Da. 8.Esti constient ca daca stresezi liderul/co-liderul nu o sa fii accepat ?:Da 9.Cat timp ti-ai propus sa petreci in acesta factiune ?:Cat mai mult, acuma sa vad daca intru. 10.Alte precizari ?:O seara faina pwp.
 3. Care sunt calitatile unui politist?:Calitatile unui politist sunt curajul,vigilenta,respectul fata de cei din jur si inteligenta.
 4. Numele si varsta reala.Ma numesc Demici Antonio si am varsta de 16 ani. De ce doresti sa intri in Los Santos Police Departament.? Eu doresc sa intru in Los Santos Police Departament deoarece am experienta din trecut fiindca am mai fost politist pe alte servere. Cum te-ai descrie ( in 50 cuvinte minim ) ? : Ma numesc Demici Antonio, am varsta de 16 ani, stau in comuna Ploscuteni, Judetul Vrancea, sunt cuminte, atragator, cu cei 7 ani de acasa, respect pe ori cine ma respecta pe mine si imi placesa invat si sa ma joc samp. Care crezi ca sunt calitatile unui politist ? : De a da tickete, prinde roberi si de a confisca droguri, materiale. De ce ai iesit din ultima factiune ? :Deoarece am vazut ca seful acestui departament a deschis aplicatiile. Cate ore petreci pe zi ? (fara afk/sleep) : Eu petrec pe zi cam 6-5 ore cu carantina acesta. Alte precizari ? :Sper sa fiu acceptat :*. Nume joc :TonyDMC Lvl joc: Am level 13.
 5. Nick-ul tau:TonyDMC De ce vrei sa pleci?:Vreau sa ma alatur altei factiuni. Cate zile ai in factiune?:Am 4 zile. Daca ai putea, ce ai schimba la aceasta factiune? De ce?:Nu as schimba nimic, totul este perfect. Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt cei mai tari mai ales si uzzy. Dovada ca ati facut cererea de demisie (faceti un print screen in care scrieti pe /r ''Vreau sa fiu demis/a''):. https://imgur.com/gallery/V6Nt1QK Alte detali:Nimic :*
 6. Prenumele,Numele: Ma numesc Demici Antonio. Descrie-te in minim 100 de cuvinte:Salut, ma numesc Demici Antonio, am varsta frumoasa de 16 ani si sunt din judetul Vrancea, Comuna Ploscuteni. Caracterizarea mea e simpla, sunt un tip ok, la locul lui, nu cauzez probleme si nici nu am de gand sa incit lumea la a cauza probleme. Sunt cunoscut drept un baiat cu care poti comunica deschis, un baiat de la care poti cauta cu siguranta un sfat bun si priceput la orice, adica ma pot adapta la orice situatie, fara probleme . Prietenii ma poreclesc "blondina" deoarece nu am vrut sa vorbesc cu o fata care a fost indragostita de mine. In ceea ce consta priceperea mea, cred ca pot sa fac fata oricarei provocari, nu pot sa spun nici ca nu voi avea probleme si ca sunt ''expert'' in toate, nu, voi cere ajutor superiorilor mereu atunci cand gandirea mea este depasita de situatie. Va multumesc, Respect Blaze-RPG! Date de contact:Ma puteti gasi pe discord(Discord TonyDMC#5926). Nickname (Server):TonyDMC Varsta / data nasterii : Am varsta de 16 ani si sunt nascut pe data 06.01.2004. Hobby:Hobby ul meu in perioada aceasta de carantina este Samp ul. Unde stai?(Oras,Judet,Tara): Eu locuiesc in satul Ploscuteni, judetul Vrancea, Tara Romania. Timpul alocat samp-ului zilnic:Timpul meu alocat samp ului este de 4-3 ore, in perioada aceasta. Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Daca da, cam cati :Da, sunt in stare sa aduc jucatori noi, minimum este 1-2 playeri. Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Cand sunt suprasolicitant ma enerver dar apoi incerc sa ma linistesc gandindu ma la ceva frumos. Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 25 de cuvinte ):Motivul pentru care doresc sa fiu Helper este ca vreau sa ajut playeri care au nevoie de ajutor si sa pastrez serverul curat, fara Cheateri. De ce te-ai apucat de server?:Eu m am apucat de acest server deoarece am observat ca nu este asa de aglomerat si ma pot intelege si eu cu ceilalti din jur.
 7. Acuma dupa update ul acesta am lvl 11 si 33 ore.
 8. Acuma am level 8 si 25 ore
 9. Numele si varsta reala : Ma numesc Demici Antonio si am varsta de 16 ani. De ce doresti sa intri in Tow Truck Company?: Eu doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece vreau sa incerc ceva nou. Cum te-ai descrie ( in 100 cuvinte minim ) ? : Ma numesc Demici Antonio, am 16 ani si sunt din Ploscuteni( un sat mai parasit de fel =) ). Sunt un tip de treaba, corect, destept si cu cei 7 ani de acasa. La o vreme m am axat pe mai mult antrenament fiindca am avut de dat o proba sportiva pentru liceul militar. In urma cu catva timp in urma mai pe scurt 2 saptamani in urma, am avut un accident rutier. Am stat in spital o saptamana, m am recuperat si am continuat cu antrenamentul sportiv. Jocul meu preferat este sa-mp-ul. Ador sa fiu in comunitatea aceasta=)). Va multumesc! Care crezi ca sunt calitatile unui Mecanic ? : Calitatile unui mecanic sunt de a repara masinile stricate, de a le reface plinul si de a tracta masinile parcate neregulamentar. De ce ai iesit din ultima factiune ? :Nu am mai fost intr o factiune pe acest server. Cate ore petreci pe zi ? (fara afk/sleep) : Pe zi, eu petrec 2-3 ore chiar si mai mult. Alte precizari ? :Seara faina!
 10. Prenumele,Numele: Antonio Demici Descrie-te in minim 100 de cuvinte:Ma numesc Demici Antonio, am 16 ani si sunt din Ploscuteni( un sat mai parasit de fel =) ). Sunt un tip de treaba, corect, destept si cu cei 7 ani de acasa. La o vreme m am axat pe mai mult antrenament fiindca am avut de dat o proba sportiva pentru liceul militar. In urma cu catva timp in urma mai pe scurt 2 saptamani in urma, am avut un accident rutier. Am stat in spital o saptamana, m am recuperat si am continuat cu antrenamentul sportiv. Jocul meu preferat este sa-mp-ul. Ador sa fiu in comunitatea aceasta=)). Va multumesc! Date de contact:Discord TonyDMC#5926 Nickname (Server):TonyDMC Varsta / data nasterii : am 16 data: 06.01.2004 Hobby:SA-MP-UL in periuada aceasta. Unde stai?(Oras,Judet,Tara):Satul Ploscuteni, Judetul Vrancea, Tara Romania Timpul alocat samp-ului zilnic:Timpul meu alocat samp-ului este de 2-3 ore poate si mai mult cand o sa fiu helper. Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori?Daca da, cam cati :Nu stiu daca sunt in stare, dar ca sa nu spun miciuni maxim 2-3 playeri, scz! Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? :Sunt speriat, dar dupaia incer sa ma relaxez si sa rezolv cea ce am gresit! Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 25 de cuvinte ):Vreau sa ajut playeri nevoiasi si sa ajut aceasta comunitate superba cu cat pot eu mai mult! De ce te-ai apucat de server?:Eu m am apucat de acest server deoarece am observat ca nu este asa de aglomerat si ma pot intelege si eu cu ceilalti din jur.