Jump to content
 1. Aplicatiile pentru functia de moderator raman in continuare deschise. Puteti afla detalii suplimentare chiar in categoria dedicata acestor aplicatii: click pentru detalii.
 2. Pe data de 13 iunie la ora 20:30, serverul BLUE.BLAZE-RPG.RO va oferi tuturor jucatorilor aflati online in acel moment, un bonus anume. Motivul pentru care se va da acest bonus? Secret, acest lucru il veti afla in acel moment. Va asteptam, asadar, pe 13 iunie sa fiti alaturi de noi.

Cu respect, administratia BLAZE!

 

HiXeeN

Admin RPG
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About HiXeeN

 • Rank
  New Member
 • Birthday 07/10/2003
 1. Aplicatii Primar / Mayor applications Asadar, aici puteti aplica pentru functia de Primar. Cateva detalii intai: - se va alege un Primar o data pe luna; - mandatul va dura intre 28 si 31 de zile, in functie de luna. - in ultima saptamana, va incepe campania electorala pentru viitoarele candidaturi la functia de primar. - rolul primarului este de a imparti taxa jucatorilor incepatori. - se va acorda aceasta taxa atunci cand serverul atinge varful de jucatori online inregistrati. - pe langa sprijin financiar, va oferi si sprijin moral jucatorilor. - va organiza evenimente pe server si va organiza si activitati. Pentru a aplica pentru postul de Primar, va rugam sa folositi urmatorul model: Nick:HiXeeN Level:50 Varsta(reala):17 Sex(real):Baiat Link catre profilul de pe panel:http://panel.blaze-rpg.ro/profile/HiXeeN Ai mai avut aceasta functie?:Nu am mai avut aceasta functie. De ce doresti sa devii Primar?:Deoarece vreau sa incerc ceva nou si vreau sa ajut jucatorii incepatori. Intentiile mele pentru jucatori sunt (explicati in detalii ce doriti sa faceti pentru jucatori, cele mai bune explicatii vor atrage cele mai multe voturi). Pai in prim plan sa fac donatii in fiecare seara pentru a ajuta jucatorii incepatori/noi,sa le dau un sfat sau sa ii incurajez atunci cand au nevoie si sa fac pe decursul zilelor/serilor evenimente distractive. Cerintele unui aplicant sunt urmatoarele: * nivelul necesar: 10 * un buget pe masura pentru organizarea de evenimente. * caracter exemplar si seriozitate. * sa nu fi avut sanctiuni anterioare grave. * un faction history atragator.
 2. Nume:HiXeeN Nume player:bogdy_TwT Rank:6 Admis/Respins:Admis Alte precizari 1,5/3
 3. Nume:HiXeeN Nume player:PaulAlexandru14 Rank:6 Admis/Respins:Admis Alte precizari:2/3
 4. Nume: HiXeeN Nume player:StefanutzXz Rank: 6 Admis/Respins: Admis Alte precizari 1/3
 5. Nume:HiXeeN Nume player:Paladegeorge3 Rank:6 Admis/respins:Admis Alte precizari:1/3
 6. Nume:HiXeeN Nume player:AlphaMax Rank:6 Admis/respins:Respins Alte precizari:3/3
 7. Nume:HiXeeN Nume player:alinnw31 Rank:6 Admis/Respins:Admis Alte precizari: 0/3 greseli.
 8. Nume:HiXeeN Rank:6 Nume player:[A]nToNiO Admis/Respins:Admis Alte precizari:2/3 greseli.
 9. Nume:HiXeeN Nume player:liviu420 Rank:6 Admis/Respins:Admis Alte Precizari:2/3 Greseli.
 10. Nume:HiXeeN Nume Player:TonyDMC Rank:6 Admis/Respins: Respins Alte Precizari: 3/3 greseli.
×