Jump to content
 1. Aplicatiile pentru functia de moderator raman in continuare deschise. Puteti afla detalii suplimentare chiar in categoria dedicata acestor aplicatii: click pentru detalii.
 2. Pe data de 13 iunie la ora 20:30, serverul BLUE.BLAZE-RPG.RO va oferi tuturor jucatorilor aflati online in acel moment, un bonus anume. Motivul pentru care se va da acest bonus? Secret, acest lucru il veti afla in acel moment. Va asteptam, asadar, pe 13 iunie sa fiti alaturi de noi.

Cu respect, administratia BLAZE!

 

VladQ

Helper RPG
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

About VladQ

 • Rank
  New Member
 1. Nume: VladQ. Rank: 3 Candidatul testat: HiXeeN Rezultat proba teoretica [x/3]: 0/3 Rezultat proba practica [x/3]: 1/3 Rezultat final [ADMIS/RESPINS]: ADMIS Nume pe forum (in caz ca a promovat): HiXeeN Alte precizari: Welcome.
 2. Aplicatii Primar / Mayor applications Asadar, aici puteti aplica pentru functia de Primar. Cateva detalii intai: - se va alege un Primar o data pe luna; - mandatul va dura intre 28 si 31 de zile, in functie de luna. - in ultima saptamana, va incepe campania electorala pentru viitoarele candidaturi la functia de primar. - rolul primarului este de a imparti taxa jucatorilor incepatori. - se va acorda aceasta taxa atunci cand serverul atinge varful de jucatori online inregistrati. - pe langa sprijin financiar, va oferi si sprijin moral jucatorilor. - va organiza evenimente pe server si va organiza si activitati. Pentru a aplica pentru postul de Primar, va rugam sa folositi urmatorul model: Nick: VladQ. Level: 32 Varsta(reala): Am varsta de 15 ani. Sex(real): Masculin. Link catre profilul de pe panel: http://panel.blaze-rpg.ro/profile/VladQ. Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai avut aceasta functie. De ce doresti sa devii Primar?: Doresc sa devin Primar, deoarece doresc sa ajut jucătorii de nivel mic sa se dezvolte mai usor pe server. Intentiile mele pentru jucatori sunt (explicati in detalii ce doriti sa faceti pentru jucatori, cele mai bune explicatii vor atrage cele mai multe voturi). Intenția mea este ca în fiecare zi sa fac donații prin [/charity] pentru a ajuta jucătorii de nivel mic sa se dezvolte mai usor pe server si distranduse mai mult. Cerintele unui aplicant sunt urmatoarele: * nivelul necesar: 10 * un buget pe masura pentru organizarea de evenimente. * caracter exemplar si seriozitate. * sa nu fi avut sanctiuni anterioare grave. * un faction history atragator.
 3. Nume: VladQ. Rank: 3 Candidatul testat: qded Rezultat proba teoretica [x/3]: 0/3 Rezultat proba practica [x/3]: 0/3 Rezultat final [ADMIS/RESPINS]: ADMIS Nume pe forum (in caz ca a promovat): qded Alte precizari: Bun venit!
 4. Nume: VladQ. Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/Drt07py
 5. Nume: VladQ. Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/9OL2RVp
 6. Nume: VladQ. Dovada: https://imgur.com/a/NsBeiro Alte Precizari: News Reporters number 1.
 7. Nume: VladQ. Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/E907c0l
 8. Nume: VladQ. Rank: 2 Anuntul pe care l-ai avut: Sambata 21:00, News Reporters organizeaza un Targ pe Aeroportul din LS. Va asteptam intr-un numar mare. Dovada: https://imgur.com/a/P4C1zPz Alte Precizari: N-am.
 9. Nume: VladQ. Rang: 2 Candidatul testat: alinbarosanu123 Rezultat proba teoretica [x/3]: N/A Rezultat proba practica [x/3]: N/A Rezultat final [ADMIS/RESPINS]: Respins Nume pe forum (in caz ca a promovat): N/A Alte precizari: Neprezentare test.
 10. Nume: VladQ. Rang: 2 Candidatul testat: anatolyblyat Rezultat proba teoretica [x/3]: N/A Rezultat proba practica [x/3]: N/A Rezultat final [ADMIS/RESPINS]: Respins Nume pe forum (in caz ca a promovat): N/A Alte precizari: Neprezentare test.
 11. Nume: Tudyy Rank: 1 Anuntul pe care l-ai avut: "Duminica 24/05 ora 21:00 News Reporters organizeaza un targ pe Aeroport LV. Va asteptam cu drag". Dovada: https://imgur.com/a/PXeVMIz Alte Precizari: Nu am.
×