Jump to content
 1. Aplicatiile pentru functia de moderator raman in continuare deschise. Puteti afla detalii suplimentare chiar in categoria dedicata acestor aplicatii: click pentru detalii.
 2. Pe data de 13 iunie la ora 20:30, serverul BLUE.BLAZE-RPG.RO va oferi tuturor jucatorilor aflati online in acel moment, un bonus anume. Motivul pentru care se va da acest bonus? Secret, acest lucru il veti afla in acel moment. Va asteptam, asadar, pe 13 iunie sa fiti alaturi de noi.

Cu respect, administratia BLAZE!

 

sNk

Member
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sNk

 • Rank
  New Member
 1. Nume:sNk Poza [/stats]:https://imgur.com/wyD8pdB Tipul de pachet dorit: Tip 3 Anuntul dorit: Morph Mafia este in cautare de membrii, va asteptam cu aplicatii cat mai corecte. Numarul de pachete de care am beneficiat saptamana asta (x/2): 1/2 (este primul) Ai luat la cunostinta regulile prezentate pe prima pagina?: Desigur. Alte precizari: Nu am.
 2. Nick-ul tau:sNk De ce vrei sa pleci?Vreau sa incerc ceva nou. Cate zile ai in factiune?:Am 20 de zile. Daca ai putea, ce ai schimba la aceasta factiune si de ce?:Nu as schimba nimic, totul este in regula. Ce parere ai despre colegii tai?:Toti sunt de treaba, dar sa fie atenti pe viitor. Alte detalii:Vreau sa incerc ceva nou.
×