Jump to content
 1. Aplicatiile pentru functia de moderator raman in continuare deschise. Puteti afla detalii suplimentare chiar in categoria dedicata acestor aplicatii: click pentru detalii.
 2. Pe data de 13 iunie la ora 20:30, serverul BLUE.BLAZE-RPG.RO va oferi tuturor jucatorilor aflati online in acel moment, un bonus anume. Motivul pentru care se va da acest bonus? Secret, acest lucru il veti afla in acel moment. Va asteptam, asadar, pe 13 iunie sa fiti alaturi de noi.

Cu respect, administratia BLAZE!

 

 • Announcements

  • UraganX

   Aplicatii moderator / Moderator applications [ON]   05/26/2020

   Sautari, tuturor! Tin sa va informez ca suntem in continua cautare de noi moderatori care sa ne imbogateasca categoriile cu lucruri uitile, topic-uri frumoase, bine structurate, adecvate si pe masura asteptarilor noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa formulati o aplicatie directa in categoria 'Aplicatii moderator', respectand normele mentionate in partea superioara a acelei categorii. Totodata, tin sa va precizez ca toate zonele de pe forum sunt libere, mai putin YouTube Area care deja are un moderator activ. Va multumesc si va urez tuturor succes!
Sign in to follow this  
UraganX

BLAZE NEWS - Interviuri si reporterul delegat / Interviews and delegate reporter

Recommended Posts

Zona aceasta este destinata numai celor ce sunt curiosi sa afle detalii despre viata de zi cu zi a unor oameni importanti de pe comunitatea noastra. Chit ca sunt fondatori, admini, helperi, lideri sau simplii jucatori, acestia ne vor impartasii noua, reporterilor categoriei, detalii din culisele vietilor lor, suntem curios si noi, alaturi de voi, sa aflam aceste detalii.

Cum va decurge totul?

Ei bine, in fiecare saptamana, sau poate chiar mai des, va fi pregatit un interviu sustinut cu unul dintre membrii comunitatii noastre, interviu sustinut prin scris (probabil mai tarziu vom trece la interviuri verbale).

Fiecare interviu va fi postat aici sub forma de continut, iar fiecare membru al comunitatii va avea dreptul sa-l citeasca.

Reporterul delegat pentru acest lucru este @UraganX pana ce vom gasi un nou reporter, priceput si dedicat acestei meserii.

Tin sa va mentionez faptul ca aceste interviuri au o forma unica, fiind structare pe categorii anume, care doar pot sa va induca, pe voi, intr-o stare aparte, stare de atractie fata de cele spune si publicate in urmatoarele interviuri.

Vom pastra de fiecare data secret fata de persoana intervievata in viitor, vrem totusi sa ramana surpriza, asa ca, ramaneti cu ochii-n patru, pentru ca urmeaza zile frumoase, momente frumoase, interviuri cu detalii picante, apetisante chiar, informatii ce pana acum nu au mai aparut in fata ochilor vostri, informatii din ''spatele cortinei''.

Speram sa ne acceptati, asa, cu greseli sau nu si sa ne sustineti in viitorul proiect.

#LIKE.IT.TM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×