Jump to content
 1. Aplicatiile pentru functia de moderator raman in continuare deschise. Puteti afla detalii suplimentare chiar in categoria dedicata acestor aplicatii: click pentru detalii.
 2. Pe data de 13 iunie la ora 20:30, serverul BLUE.BLAZE-RPG.RO va oferi tuturor jucatorilor aflati online in acel moment, un bonus anume. Motivul pentru care se va da acest bonus? Secret, acest lucru il veti afla in acel moment. Va asteptam, asadar, pe 13 iunie sa fiti alaturi de noi.

Cu respect, administratia BLAZE!

 

 • Announcements

  • UraganX

   Aplicatii moderator / Moderator applications [ON]   05/26/2020

   Sautari, tuturor! Tin sa va informez ca suntem in continua cautare de noi moderatori care sa ne imbogateasca categoriile cu lucruri uitile, topic-uri frumoase, bine structurate, adecvate si pe masura asteptarilor noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa formulati o aplicatie directa in categoria 'Aplicatii moderator', respectand normele mentionate in partea superioara a acelei categorii. Totodata, tin sa va precizez ca toate zonele de pe forum sunt libere, mai putin YouTube Area care deja are un moderator activ. Va multumesc si va urez tuturor succes!
Sign in to follow this  
UraganX

BLAZE - Desppre scoala / About school

Recommended Posts

Domeniul acestei categorii este scoala. Asteptam de la voi, elevi si studenti, modalitati usoare de a reusi sa studiem, sa invatam, schite si rezumate ale unor teme, lectii sau lucrari.

Detalii si informatii:

Se va posta in functie de domeniul fiecaruia de activitate (gimnaziu, liceu, facultate, altele).

Fiecare persoana care are intentia de a posta, trebuie sa se bazeze in primul rand pe ideea ca ceea ce se posteaza, continutul in prealabil, trebuie sa ii apartina in totalitate, fara a fi fost copiat. In cazul in care continutul este distribuit, altcineva fiind detinatorul acestuia, se va mentiona zona directa de informare printr-un link.

Nu exista un model de postare in prealabil, a se posta dupa cum doreste fiecare.

Titlul este de forma: GIMNAZIU - >explicatie< | LICEU - >explicatie< | STUDENTIE - >explicatie< | SCOALA DE POLITIE - >explicatie< etc.

Exemplu: LICEU - rezumat opera Ion

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×